سلام من زمانی که از بسته زیپرشین استفاده میکنم و جملات انگلیسی را داخل \lr قرار میدهم و وقتی فونت انگلیسی را Times New Roman قرار میدهم بجای حروف انگلیسی شکلک در خروجی چاپ میشود و زمانی که از فونتهای دیگر استفاده میکنم درست میشه. ولی داخل پایان نامه اجبار است از Times New Roman استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید. نمونه در زیر آورده شده. در پیوست خروجی را گذاشتم.
از اخرین اپدیت texlive استفاده میکنم و ۲۰۲۰ هم استفاده کردم همین مشکل را داشت.
\documentclass{book}
\usepackage{xepersian}
\settextfont{B Nazanin}
\setlatintextfont{Times New Roman}
\begin{document}
\chapter{توحید}
\section{کاربردهای تبدیل موجک:}
شایان ذکر است که تبدیل موجک یکی از پرکاربردترین روشها برای نویز زدایی کردن از سیگنال ارتعاشی است که این روش نتایج خوبی را برای تجزیه و تحلیل سیگنالهای نویزی و غیرایستان ارائه میکند. از مهمترین معایب تبدیل موجک، مشخص کردن یک بازه به جای مقدار عددی فرکانس است و فرکانس لحظهای را بطور دقیق نمیتواند تشخیص بدهد. برای مثال اگر سیگنال $ x(t) $ را داشته باشیم:
\begin{equation}
x(t)=sin(2 \pi 10t)+sin(2 \pi50t)
\label{formula3}
\end{equation}
همچنین از سیگنال $ x(t) $ شکل تبدیل موجک بگیریم شکل بدست میآید که در آن از موجک گوسی استفاده شده است. مشاهده میشود که دو مؤلفه سیگنال با رنگ سیاه در بازه فرکانسی \lr{$ 0Hz $} تا \lr{$ 20Hz $} و \lr{$ 40Hz $} تا \lr{$ 60Hz $}
نمایش داده شده است، که با کمک شدت رنگ سیاه میتوان دریافت که فرکانس مؤلفه بالای سیگنال حدود \lr{$ 50Hz $} و مؤلفه پایین حدود \lr{$ 10Hz $} تشخیص داده شده است. همانطور که مشاهده میشود در مورد فرکانس لحظهای سیگنال اطلاعات دقیقی به ما داده نشده است که این یکی از محدودیتهای تبدیل موجک است.
\subsection{\lr{proposed method}}
\lr{In this paper, we peopose a new, fully intrinsic and adaptive, variational method, the minimization of which leads to a decomposition of a signal into}
\lr{here, we cite the definition of the hibert}
\end{document}